Iubirea schimbă tot, nu e doar un vers dintr-un cântec pe care îndrăgită artistă îl interpretează cu atât de mult drag, ci și cuvinte care îi caracterizează povestea frumoasă de dragoste, surprinsă în aceste imagini de colecție cu Andra și Cătălin Măruță, care astăzi, pe 10 august, împlinește un deceniu de când a devenit oficială la starea civilă.

Potrivit andraonline.ro, în aceste imagini de colecție cu Andra și Cătălin Măruță, surprinse acum 10 ani la Casa de Căsătorii, ei au făcut un pas important în viața lor și au spus „Da!“… cu acte în regulă. Acum, când aniversarea acestui moment aparte le aduce multă emoție în suflete, au realizat încă o dată cât de multe lucruri au primit în viață: se au unul pe celălalt, dar și pe cei doi copii, fructul iubirii lor, o familie unită, mulți prieteni care îi susțin în orice situație, dar și aprecierea fanilor, o adevărată binecuvântare.


Andra și Cătălin au trăit, la fel ca orice cuplu, momente bune și rele, au râs, dar și plâns împreună, au învățat să își armonizeze trăirile, să lase de la ei și să nu le permită lucrurilor mărunte să le strice călătoria în doi. Fiecare stație a acestei experiențe numită mariaj i-a făcut să se apropie și mai mult unul de altul și i-a ajutat să evolueze.


Astăzi, se împlinesc 10 ani de când Andra și Cătălin au devenit în mod oficial celebra familie Măruță. Cele două vedete s-au căsătorit după trei ani de relație, dar și mai mulți de când erau prieteni.

Vezi și: Andra s-a apucat de slăbit. Iată ce face artista pentru a reveni în formă