Andra a fost protagonista unui moment stânjenitor, întrucât s-a ameţit în faţa socrilor ei şi a spus poveşti neştiute despre Măruţă și se pare că acesta a fost un moment, care a determinat-o pe interpretă să nu mai consume alcool decât extrem de rar și foarte puțin. 

Mai exact, artista a mărturisit că a reuşit să se facă de râs chiar în faţa socrilor ei, după ce a consumat două pahare cu vin. Astfel, ea a dezvăluit că de atunci nu a mai consumat alcool.

Astfel,  Andra a dezvăluit pe canalul ei de Youtube că nu obişnuieşte să consume alcool, dar la începutul mariajului cu Cătălin Măruţă a fost protagonista unui moment jenant.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a recunoscut Andra, pe jumătate ruşinată, pe jumătate amuzată, în urmă cu câţiva ani.

De asemenea, ea a dezvăluit că deîndată ce consumă alcool i se face somn, motiv pentru care refuză să bea ceva: „Nu am nicio problemă cu somnul. Dorm oriunde, în maşină, în avion, în tren. Şi 15 minute de somn îmi ajung ca să mă simt odihnită. Din acest motiv, atunci când cânt pe la petreceri nu consum niciun fel de băutură. Dacă iau un păhărel, adorm imediat. Mulţi artişti spun că trebuie să bei puţin, ca să dregi glasul. La mine asta nu merge. Dacă beau ceva, îmi vine să mă aşez pe scenă undeva şi să dorm”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV.

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt împreună din 2005, s-au căsătorit în 2008 şi au doi copii, David şi Eva Maria.

Distribuie articolul: