Andra, partenera de viață a lui Cătălin Măruță, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre vocile cele mai remarcabile din țara noastră, iar majoritatea melodiilor pe care le scoate devin hit-uri. Deși este adorată de numeroși fani, puțini au avut ocazia să o vadă pe artistă în costum de baie. Recent, însă, celebra solistă a renunțat la inhibiții și a împărtășit imagini din vacanță.

Andra Măruță este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. În același timp, ea se bucură de o familie frumoasă și a rămas în lumina reflectoarelor datorită muncii sale și talentului său. Cu toate acestea, puține au fost momentele în care s-a lăsat fotografiată fără a se ascunde în spatele imaginii sale publice. Dar de data aceasta, solista a ales să ignore constrângerile și să împărtășească cu fanii săi o imagine în care poartă costum de baie.

Această incursiune în costum de baie s-a produs în timpul unei vacanțe în Spania. Dar Andra nu a fost singură; a fost însoțită de frumoasa sa familie. La vârsta de 36 de ani, soția lui Cătălin Măruță a demonstrat că are încredere în formele sale, îmbrăcând un costum alb-negru dintr-o singură bucată. Pentru a completa ținuta, a optat pentru o rochiță de plajă, ușoară și vaporoasă.

În timpul șederii lor în Spania, Andra Măruță și familia sa au explorat mai multe locuri frumoase, dar cu precădere au căzut sub farmecul orașului Marbella. Cu o sinceritate tulburătoare, Andra a recunoscut că ar putea lua în considerare chiar să părăsească România pentru a se muta acolo.

“Vreau să împărtășesc cu voi că încă mă aflu în Marbella. Aș dori să vă fac o mărturisire, una pe care nu am mai făcut-o nimănui. Dacă ar fi să aleg să mă mut în altă parte, ar fi aici, în Marbella.

Dacă aș lua hotărârea să părăsesc România, acesta ar fi locul în care aș alege să locuiesc. Este un loc minunat. Această liniște pe care am căutat-o toată viața, am găsit-o aici”, a dezvăluit Andra pe platforma Instagram.

Distribuie articolul: