A fost mare motiv de fericire, ieri, în familia Andei Adam și a soțului ei, Sorin Andrei. Chiar de Sfântul Andrei interpreta adus-o pe lume pe micuța Evelin. Anda nu a anunțat marea noutate pe rețelele sociale, însă a ținut să împărtășească o primă poză cu fetița pe contul său de Instagram. 

La câteva ore după nașterea lui Evelin, pe Instagram a apărut primul mesaj al Andei, dar și prima fotografie cu fetița nou-născută. În poză, apare mânuța fetei și mâna tatălui, Sorin Andrei.

„Fericirea și bucuria pe care o avem în suflet nu se poate exprima în cuvinte. Mulțumim, Doamne, pentru această minune în viața noastră”, a mărurisit vedeta.

12321309_10153681139469361_3403551848414291970_n

 

George, nașul fetiței, s-a declarat în al nouălea cer de fericire după marele eveniment. „Astăzi este o zi binecuvântată! S-a născut finuța noastră! La Mulți Ani, dragă Evelin! Să vă trăiască dragilor și să fiți fericiți și bucuroși în noua formulă! După cum vedeți pe fețele noastre, deși n-am băut nimic….până acum…suntem foarte fericiți!”, a subliniat fericitul naș de botez, distribuind pe Facebook și o fotografie de la maternitate.

Nici n-a reușit bine să aducă pruncul pe lume, că Anda și-a programat deja următoarele concerte. De Revelion, cântăreața speră să-și onoreze programul în compania fetiței.

george_sorin_andrei

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: