A doua lună de vară începe în forță pentru Anda Adam. Artista a lansat, astăzi, o piesă nou-nouță de sezon, pentru care a filmat și un videoclip tentant. În imaginile video, artista face apel la garderoba-i imensă, dotată cu numeroase peruci și costume de baie semnate de propria marcă.

Am aflat încă în 2016 că interpreta română Anda Adam se lansează în lumea modei cu o linie de costume de baie sub umbrela unui singur brand – Adam & Eve Swimwear. Pe parcursul celui aproape un an de existență a brandului, artista s-a promovat prin toate mijloacele posibile, reușind să-și facă vizibile creațiile în piața de peste Prut.

Anda Adam își etalează costumele de baie pe o plajă din Dubai. Modelele sunt concepute de ea însăși

anda adam

Și pentru că este ea însăși brand ambasadoarea acestor creații de sezon, Anda a decis să le filmeze pe îndelete într-un videoclip. Piesa potrivită pentru această ocazie s-a dovedit a fi „Rendez-Vous” – un produs muzical semnat de mai mulți compozitori din România.

bf

În videoclipul filmat după regia reputatului Alex Ceaușu, Anda apare purtând mai multe peruci – accesorii pe care a început să le poarte cu insistență de câteva luni încoace.

Nu mai e mulțumită de imaginea sa? Anda Adam recurge tot mai des la peruci (FOTO)

mj

Urmăriți, mai jos, cel mai nou videoclip al artistei:

Foto: captură video