Celebrul actor Anatol Durbală s-a ținut de promisiune și s-a tuns! Cum a decurs procesul de schimbare a arătat chiar el într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram. Mai multe detalii află mai jos. 

Anatol Durbală s-a încredințat în mâinile soție sale și, după câteva promisiuni, s-a tuns. Acesta a ținut să filmeze tot procesul transformării ca ulterior să-l posteze pe pagina lui de Instagram.

„M-AM TUNS!!!

Am promis cu martori de două ori că mă tund la zero: prima dată când îmi naște @oleseasvecla un băiat și a doua oară când împlinesc 50 de ani (în direct la Dorashow a lui @emiliancretu5 ) Ambele condiții s-au împlinit, dar în învălmășeala evenimentelor și cu pandemia asta, am tot amânat. Sunt un om de cuvânt și azi mi-am îndeplinit promisiunea: l-am tuns prima dată pe Dragomir și m-am tuns și eu. Poftiți de admirați! :)”, a scris Anatol alături de video postat.

Rezultatul final nu a întârziat nici el să apară. Așa că în următorul video Anatol Durbală s-a afișat cu noua lui „coafură” vorbind despre diferența între „a tunde” și „a freza”.

Bineînțeles că internauții au lăsat mii de aprecieri și comentarii la filmulețele postate de Anatol, mulți dintre ei, menționând că noua tunsoare îl prinde de minune!

„Ați întinerit. E super👍👌”

„Te-ai tuuuns! Îți stă super! Mai tânăr cu 10 ani!👍👍👍 Olesea va deveni geloasă😝”

„Domnul Anatol, vă stă foarte bine cu noua tunsoare și țin să vă mulțumesc pentru pastiluțele de limbă română! ♥️”, sunt doar unele dintre comentarii.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto & video: Instagram