Cu câteva luni în urmă, pe rețelele de socializare au devenit virale niște versuri cântate de Anatol Dimitrii, prin care își exprimă durerea despre legile „ce ne iau tricolorul”. Acest clip video a avut un impact enorm asupra celor din diasporă și din țară. Cu câteva zile în urmă, Anatol a lansat și videoclipul oficial la această piesă.

„Iată și momentul pe care l-am așteptat cu atâtea emoții! Videoclipul piesei „Nu e vinovată țara” e deja pe canalul meu de YouTube. Energia voastră mi-a dat puteri să ajung până aici, sper să fie un început frumos și să îmi fiți alături în continuare! A fost o muncă enormă în scurt timp, iar rezultatul e pentru voi!”, a scris pe pagina sa Anatol Dmitri.

În doar două zile, clipul video a strâns peste 88 de mii de vizualizări, iar internauții l-au felicitat pe interpret: „Această piesă ajunge direct în suflet, deoarece doar cel ce e departe înțelege cum este acolo. Bravo prietene, ai despus multă muncă, dar ai un rezultat uimitor. Succes mai departe”, „Un mare și sincer mulțumesc pentru această piesă care reprezintă un strigăt al nostru, al tuturor celor plecați de acasă. Ești tare în ceea ce faci, mult succes și multe realizări pe măsura viselor tale. P. S. Mândră că te cunosc, te îmbrățișez cu drag !”, „Felicitări pentru piesa și clip! Nu mă așteptam să o înregistrezi la studio, deși îmi doream să o ascult mai des. Mulțumesc pentru asta. Abia aștept primul tău album, am să-l cumpăr în toate formatele disponibile. Urmează-ți visul, nu te lăsa vreodată de cântat. Oficial, sunt cel mai “mare” fan al tău. Te salut”.

Noi, echipa EA.md, venim cu sincere felicitări pentru această lansare și îi dorim mult succes în continuare lui Anatol!