Una dintre cele mai frumoase modele din Republica Moldova, Anastasia Fotachi, și-a sărbătorit ieri, 16 septembrie, ziua de naștere. Influencera a împărtășit câteva fotografii pe rețelele de socializare. De data aceasta modelul și-a sărbătorit aniversarea fără prea multe baloane colorate și muzică, însă, într-o locație superbă alături de persoana iubită.


Anastasia a decis să-și sărbătorească aniversarea celor 26 de ani în Italia, la Roma, un oraș istoric, alături de iubitul ei, Gabriel Stati. Modelul și-a început dimineața cu adevărat perfectă, la care o visează orice femeie. Tânăra și-a savurat cafeaua la înălțime, pe balconul unei terase cu o vedere superbă.„La mulți ani mie. Sunt foarte, dar foarte fericită”, a scris Anastasia pe profilul ei de instagram.


Anul trecut, în aceeași zi, influencera și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, iubit și mulți alți prieteni. Aceștia au avut o petrecere pe cinste. Multă muzică, dansuri, băutură bună și fotografii.


Anul acesta însă, au decis să sărbătorească doar în doi. Doar pentru ei, în cel mai potrivit și romantic loc, capitala Italiei.

Distribuie articolul: