În ajunul Învierii, Anastasia Fotachi a avut în față un scop important: acela de a sclipi la propriu în finala concursului de frumusețe Miss Eco international! Grațioasa moldoveancă și-a onorat acest scop, poziționându-se pe un loc de frunte în ultima zi de concurs.

Anastasia Fotachi a avut parte de una din experiențele vieții la Cairo, unde 60 de tinere au concurat pentru un loc în cadrul Miss Eco International 2017.

A atras toate privirile! Anastasia Fotachi a defilat, la Miss Eco International, într-o rochie din hârtie

Frumoasa moldoveancă recunoaște că s-a poziționat pe locul ViI, după ce tot în acest concurs a cucerit titlul Miss Eco Best Resort Wear 2017:

„Dintre 60 de participante, eu am luat locul 7, cu care, o spun cu toată sinceritatea, mă mândresc! Am reușit doar cu susținerea și încurajările voastre! Frumusețea sufletului și dragostea salvează și dă lumină! Împart lumina cu voi și transmiteți-o mai departe, să ne lumineze cugetul”, transmite tânăra clasată în TOP 10.

În ziua finalei, modelul a defilat pe scena competiției în ținute semnate de către designerul Olga Blanc. Aceeași creatoare de modă a „îmbrăcat-o” și pe moldoveanca Kristina Ciasovschih, care a reprezentat România la același concurs.