Ana Irina și soțul său, Mihai Petrea, sunt un cuplu de invidiat. Ei cunosc nu din auzite ce înseamnă familie, responsabilitate, muncă, odihnă, dar și distracție împreună. Cei doi au sărbătorit ieri, 16 septembrie, nunta de aluminiu sau de tinichea.

10 ani de căsnicie. Mult? Puțin? Nu știu. Dar știu că au fost frumoși. Și știu că dacă am ajuns împreună aici – trecând prin încercări, greșeli și supărări – mai departe va fi și mai lin și mai frumos”, a scris Ana Irina pe pagina sa de instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ana Irina (@ana__irina)O familie frumoasă, ce emană multă motivație și energie. Cuplul știe cum să petreacă timpul frumos, dar și cu folos, călătoriile fiind pasiunea lor.„Noi niciodată nu ne asortăm. Suntem toți patru cu personalități puternice și preferințe individuale. Dar, zic că anume de asta ne stă bine împreună”, a spus Ana Irina.

Ana Irina și Mihai, chiar dacă au deja mulți ani împreună și doi copii minunați, sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Au timpul lor aparte, pentru seri romantice, sau de ce nu, seri nebune în club.


Familia Petrea și-au sărbătorit cei 10 ani de căsnicie, ca la carte: ei patru, alături de prieteni, familie și rude, într-un local amenajat frumos, cu muzică bună, gustări delicioase, oameni potriviți și bună dispoziție – tot de ce au avut nevoie.

 


Ana Irina. la fel ca în fiecare zi, a știut ce să îmbrace ca să întoarcă priviri. A purtat o rochie superbă de culoare albă, ce i-a evidențiat formele bine lucrate, pe care a asortat-o cu un ruj roșu senzual. Dar, nici tatăl și cei doi copii, Gabriel și Crina nu au rămas în urmă. Sunt la fel de stilați ca și mama lor.Felicitări familiei Petrea, din partea echipei EA.md!
Foto: instagram/AnaIrina

Distribuie articolul: