Mereu stilată și îmbrăcată cu mult gust, Ana Ciorici își inspiră urmăritoarele virtuale cu ținute rafinate și frumoase. Știe să combine perfect piesele vestimentare și întotdeauna are grijă ca hainele pe care le poartă să îi ofere, în primul rând, confortul necesar. Astăzi, bloggerița a scris despre noua tendință din acest sezon și anume nuanțele pastelate. De ce ar trebui să optați pentru ele, aflați mai jos.

Nu este o noutate că iarna, Chișinăul nostru e un oraș fără prea multă culoare. Acesta este și motivul principal pentru care Ana Ciorici recomandă să purtăm asemenea ținute.

„Se pare că peste tot se găsesc foarte multe piese de toamnă-iarnă în culori pastelate. Și sincer să vă spun, acestea arată foarte bine pe străzile alb-surii”, scrie pe Ana pe blogul său.

Totuși, există și câteva reguli atunci când optăm pentru astfel de haine, de care ar trebui să țină cont orice fashionistă:

1.Important e atunci când procurați piese pentru sezonul rece în aceste nuanțe, să alegeți materiale călduroase. Optați pentru bumbac gros, cashmere sau lână. Cu siguranță, poți fi îmbrăcat stilat și în același timp să-ți fie și cald.

2.Nu uita, este în tendință să porți haine simple și comode!

Citește și: Ana Ciorici savurează din plin ultimile zile de vară! Vezi destinația de lux în care a ales să meargă bloggerița

De altfel, hainele în culori pastelate sunt printre preferatele bloggeriței în orice anotimp. Pentru o rochie de un roz pudrat, Ana Ciorici a optat și într-o ședință foto alături de cei doi copilași ai săi, pe care a făcut-o în această primăvară.

Foto: Jitari Cristina photographer