Un proiect fotografic inedit a unit mai multe femei cunoscute de la noi în poze de epocă. Stilistul Nathaniel Kovalsky și-a propus să creeze pentru ele „Amintiri Atemporale”, alături de creatoarea de haine Oxana Munteanu. Lilu, Nata Albot, Mihaela Strîmbeanu sau Olga Manciu au apărut într-o expoziție de fotografii cu iz vintage, imprimate pe pânză.

„Este un proiect de suflet născut din prietenia mea cu Oxana Munteanu. Noi din plăcere realizăm fotografii în stil vintage și mulți dintre voi le-ați apreciat și ați solicitat să realizăm mai multe, de aici a pornit ideea proiectului. Oxana a conceput ținutele și le-a ales după tipajul fiecărei protagoniste, dar eu am fotografiat și editat fotografiile în coloristică vintage”, povestește Nathaniel, stilist și fotograf.

Fețe cunoscute, călătorind în timp

„Am implicat în proiect oameni tare frumoși și dragi nouă și le mulțumim că au acceptat provocarea noastră de a călători într-o aventură atemporală.

Atmosfera minunată și caldă de la lansarea proiectului a fost creată de protagoniștii fotografiilor și le mulțumim nespus de mult pentru prezență!”, a mai ținut să spună autorul imaginilor.

Ținutele create sau bine asortate de Oxana Munteanu, creatoarea brandului Kasandruta, au rezonat perfect cu atmosfera galeriei foto, expusă la Restaurantul Parol. Vinurile din Colecția „7 Coline” de la Vinăria din Vale au fost perfecte pentru o seară de vară!

Pozele, imprimate pe pânză de autorul proiectului, s-au aliniat frumos pe șevalete grație Riift Studio, vor putea fi procurate. Multe dintre ele deja au ajuns pe pereții din casele oaspeților evenimentului, iar altele rămân să-și găsească stăpânii.