„Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de încurajare așa cum a fost și piesa anterioară „RA”. Imaginea artistei însă este una foarte retro și „amețită”, precum notează unii fani ai artistei. Video-ul piesei „Iguana” a fost regizat și filmat de NGM Creative, iar single-ul este al doilea de pe noul album al artistei.

„„Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca „RA” despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el”, spune INNA.

Echipa de beauty a artistei a ales ținute strălucitoare pentru artistă și au creat o imagine retro pentru ea. INNA a lucrat intens în ultimii doi ani pentru a compune acest album „YO” în spaniolă.

Prima piesă lansată de pe acest album „RA” are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, o piesă despre cum să ieși dintr-o relație toxică și să câștigi încredere în propriile puteri. Albumul „YO” este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

„YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

 

Distribuie articolul: