Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc ar fi fost implicat într-un scandal de hărțuire sexuală. Victima ar fi fost o angajată din cadrul misiunii diplomatice de la Moscova. Femeia a reușit să fugă din reședința ambasadorului, scrie deschide.md.

Potrivit sursei citate mai sus, ambasadorul Golovatiuc ar fi a chemat-o pe angajata misiunii diplomatice, sub un pretext inventat, în apartamentul său, care se află deasupra biroului de serviciu.

Imediat după ce angajata a intrat în hall, Vladimir Golovatiuc ar fi  ieșit din biroul său, gol. Angajata a reușit să fugă.

După ce informația despre acest caz a ajuns la conducerea MAEIE, Golovatiuc a fost rechemat de urgență în R. Moldova. Contactat de reporterul Deschide.MD, Vladimir Golovatiuc a declarat că revenirea sa la Chișinău este legată de faptul că acesta s-ar afla în concediu și nu dorit să comenteze acuzațiile legate de hărțuire sexuală.

Reporterii Deschide.md au reușit să afle cine este femeia care ar fi avut de suferit de pe urma acțiunilor lui Golovatiuc și au discutat cu ea. Declarațiile ei le citești Aici.

Sursa: deschide.md

Distribuie articolul: