Fostul președinte al țării și liderul PSRM, Igor Dodon, și-a sărbătorit cea de-a 46-a aniversare tocmai pe insulele Sahalin și Kurile. Acesta a anunțat pe pagina sa de facebook și a menționat că e un bun prilej pentru meditații, informează AGORA.md.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și pentru urările de bine! Vă doresc și eu sănătate și încredere în viitor. În acest an am sărbătorit ziua mea de naștere la „capătul lumii”, într-un loc remarcabil, foarte frumos și liniștitor – pe insulele Sahalin și Kurile. A fost un prilej extraordinar pentru odihnă și pentru meditații”,a  scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Fostul președinte a fost însoțit de întreaga familie, acesta a publicat și câteva fotografii.

De altfel, ieri,  Dosar Media a scris că  Igor Dodon se află, la propriu, la celălalt capăt al pământului, la o distanță de peste opt mii de kilometri de Republica Moldova. Mai exact, este vorba despre insula Iturup din Rusia.

Acesta ar fi cazat la un hotel de lux, „Янкито”, iar cazarea ar costa 35 de mii de ruble pe noapte, echivalentul a peste 400 de euro pentru 24 de ore.

Jurnaliștii ruși scriu că, hotelul aparține companiei rusești „Гидрострои” și acolo nu se odihnesc doar bogătașii, ci și înalții oficiali din Federația Rusă, iar anul trecut, tot acolo, s-ar fi odihnit și fostul premier al Rusiei, Dmitrii Medvedev.

Sursa foto: Facebook / Igor Dodon

Distribuie articolul: