Recent, interpreta Katy Rain a vorbit despre ceea ce mulți se tem să vorbească: contrastele dintre viața reală și cea de pe Instagram. Katy recunoaște că această rețea super populară s-a transformat într-un fenomen care încearcă să excludă că în viață se mai întâmplă și lucruri mai puțin frumoase, încearcă să ascundă că viața de fapt este – „și alb, și negru”.

Aceasta a scris o postare lungă pe pagina sa de Instagram în care și-a exprimat opinia despre realitățile Instagramului. Aceasta apostat și o poză mai îndrăzneață, astfel încât să atragă atenția și mai multe la ceea ce urmează să spună.

„Iertată mi fie impertinența, dar poza am pus-o doar atrag atenția. Mulți spun sunt prea directă și da, sunt! Cu judecată sau fară, mai cu seamă cu, căci așa ne este firea, dar nu e despre asta. E despre faptul mi face un cont de Instagram în care îmi postez cele MAI NAȘPA FAZE din viață. Și tocmai din motiv Intagramul a devenit un fel de sită a tot ce e frumos, mai cu seamă, cu filtru și la propriu, și la figurat a vieții cotidiene, dar la fel de FAKE precum e masca de story care îți acoperă imperfecțiunile ( asta a fost cea mai prostească comparație ever). Nu stiu pe cine vrem mințim ori toți arată cât ar trebui fie de superbă viața, pentru a “inspira“. Fie! zicem pentru asta și sunt artiștii. Dar viața este și alb, și negru”, scrie ea.

În cele din urmă Katy recunoaște că viața sa reală nu e numai roz și le mărturistește urmăritorilor ei că la moment, spre exemplu trece printr-o stare de oboseală și că nu vede o problemă în a împărtăși acest adevăr real acolo unde viața pare perfectă, adică pe Instagram.

Acum scriu negru pe alb am obosit. Am obosit fiu ce se așteaptă alții fiu, am obosit o fac pe superwoman, ținând într-o mână inocentă mânuța a celui mai scump dintre pământeni și în altă ceea cea vrea devin. Am obosit îmi planific zilele fără îmi cântăresc potențialul fizic și psihic pământesc, pur și simplu am obosit! Și de ce oare ar trebui am frica de a-mi exprima acest lucru, pe când toate realizările mele pozitive, precum și mesajele motivaționale îmi sunt acceptate în totalitate, cel puțin de către mine însami?…”, spune Katy.

Bineînțeles, că interunauții și-au făcut griji citind cele expuse de interpretă, întrebându-se dacă nu i s-a întâmplat ceva, în cele din urmă Katy îi asigură că e în regulă doar că nu ar fi scris toate astea dacă s-ar fi odihnit pe un litoral din Maldive fiind lipsită de griji și provocările vieții.

Pentru cei care au ajuns citească până aici, pe lângă recunoștința pe care le-o manifest (gen, considerăm e o confesiune la psiholog), atenționez nimic grav nu mi s-a întâmplat, nici macar nimic de nivel mediu și mulțumesc pentru grijă. Pur și simplu exprim faptul am obosit. Este, defapt un lucru firesc, deși rar întâlnit în acest mediu. Dacă fi prin Maldive, cu un cocktail în mână și lipsită de griji, cu siguranță nu ați fi citit asta . mulțumesc pentru atenție. zicem a fost un început de manifest pe care rog stau frumos în banca ca toată lumea normală și nu îl continui. Pace!”, a scris Katy, încheindu-și postare.

Sursa foto: Instagram