Ana Tkacenko este actrița pentru care fiecare provocare profesională este tratată cu multă seriozitate și profesionalism. A jucat și mono spectacole, unde este o adevărată provocare să te menții bine pe tot parcursul evoluției. Acum își dorește să avanseze mai mult pe zona de actorie de film, iar noi îi dorim mult succes. #CEvreaEA peste un an, ne-a spus chiar Ana Tkacenko în cadrul proiectului celor #90defemei.

„Peste un an, în primul rând mă văd jucând, ceea ce fac și acum și cu această ocazie vă invit la teatru. Îmi doresc ca toată familia mea să fie sănătoasă și toți cei care mă înconjoară la fel. Vreau să am mai multe proiecte cinematografice și teatrale, nu doar la noi în țară, dar și în toată lumea. Îmi doresc pace și niște mici dorințe personale care, dacă se împlinesc, vă spun peste un an neapărat. Sănătate tuturor și multă împlinire sufletească”, ne urează actrița, gata costumată ca să iasă în scenă.

Ai și tu 36 de ani? Ce-ți dorește de la viața ta peste un an?

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CEvreaEA la 35 de ani. Profesoara de engleză, Corina Muntean, ne dezvăluie ce așteptări are de la viață (Video)