E seară, e weekend, iar tu stai pe canapea și vizionezi un serial cu prietenul tău? Și asta se repetă deja de mai multe ori? Dacă răspunsul e afirmativ, trebuie să începi schimbările. Se știe că plictiseala ucide fericirea, de aceea fiecare cuplu trebuie să aibă cât mai multe activități pentru a o alunga.

Foto: descopera.ro

Dacă nu vei scăpa de plictiseală, nici nu vei observa cum flacăra pasiunii din relația voastră se va stinge. Deci iată 6 idei, care vă vor ajuta din nou să vă bucurați unul de celălalt.

O ședință foto cu un fotograf profesionist

Foto: wedme.ro

Cel puțin o dată în viață trebuie să apelați la serviciile unui fotograf profesionist, care vă va face un set de fotografii grozave. După cum arată practica, astfel de imagini rămân în memoria cuplurilor mulți ani.

Dansați streaptese

Multe cupluri, cu siguranță, nu sunt capabile să facă acest pas, dar merită să încercați. Dacă partenerul tău ezită, convinge-l să danseze. Poate părea prostesc și amuzant, însă veți experimenta emoții pe care nu le veți uita mult timp.

Pregătiţi împreună o cină romantică

Nu trebuie să vă gândiți la ceva greu de realizat, ci procesul în sine trebuie să vă facă plăcere şi să vă relaxeze. Alegeţi împreună o reţetă preferată pe care să o pregătiţi împreună, iar tu poţi să te gândești mai mult la atmosferă romantică, folosind lumânări parfumate. O cină uşoară, alături de un pahar de vin pot să fie un preludiu perfect pentru o seară reuşită.

Nu vă refugiaţi pe smartphone-uri odată ajunşi acasă de la muncă

Foto: adevarul.ro

Este de preferat să lăsaţi telefoanele deoparte odată ce aţi ajuns acasă de la muncă. Petrecerea timpul pe reţelele de socializare şi lipsa de comunicare dintre voi nu are cum să vă fie de folos, din contră va avea un efect negativ.

Deveniți stiliști unul pentru celălalt timp de câteva ore

Foto: femeia.ro

Există această idee cum că celor mai mulți bărbați nu le place să meargă la cumpărături – nu pentru că nu le-ar plăcea să facă shopping, ci pentru că nu au ce face și se plictisesc. Cumpărați-vă reciproc câte o ținută. Provocarea este în a găsi o combinație care să fie nu doar pe placul iubitei sau iubitului, ci și al vostru.

Faceți-vă bagajele și plecați într-o excursie neprogramată

Când a fost ultima dată când ați făcut ceva spontan? Se spune că vara este sezonul perfect pentru lucruri aventuroase. Dar, de ce nu, și toamna să fie un astfel de anotimp? Caută locuri călduroase și fii spontană astăzi cu prietenul tău.

Tu ce vei face astăzi cu persoana iubită?