ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat pe 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, single-ul IMNURI DE RĂZBOI, al doilea material de pe viitorul album al trupei. 

Sâmbătă, 10 iunie 2023, ALTERNOSFERA va încheia turneul IMNURI DE RĂZBOI printr-un show de proporții pe Arena de Fotbal pe Plajă, Parcul „La Izvor” din Chișinău. Biletele sunt puse în vânzare pe afisha.md și au prețuri între 300 și 800 MDL.

Videoclipul IMNURI DE RĂZBOI:

Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR.

Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. Acum, la un an distanță, ALTERNOSFERA face publică această piesă și spune STOP INVAZIEI și STOP RĂZBOIULUI. Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia este semnată Serghei Chiviriga, scenariul aparține lui Marcel Bostan și Serghei Chiviriga, director de imagine este Evghenyi Dedkov iar în rolul principal joacă Florin Piersic JR.

despre ALTERNOSFERA
Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din Republica Moldova și România.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.
În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.
În toamna lui 2022, Alternosfera a lansat THEATROLL | CORBUL TROIAN, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din România și Republica Moldova. Turneul a debutat la finalul lunii septembrie 2022 prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București, apoi au urmat concerte la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Opera Națională Timișoara, Sala Thalia din Sibiu și Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov dar și un concert impresionant la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chișinău. În
cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

Vă puteții abona la canalul de youtube a formației ALTERNOSFERA

În noiembrie 2022, Alternosfera a lansat „BONJOUR MADAME”, primul single de pe viitorul album al trupei, programat a fi lansat în toamna 2023. Pe 24 februarie 2023, la un an după invazia rusă asupra Ucrainei, formația a lansat un nou single, “IMNURI DE RĂZBOI”. Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR.
Turneul național „IMNURI DE RĂZBOI” a cuprins 16 concerte în 15 orașe din România și se va încheia cu un show de proporții la Chișinău, pe Arena de Fotbal pe Plajă, Parcul „La Izvor”, în 10 iunie 2023.

Alternosfera înseamnă:
Marcel Bostan – voce, clape
Marin Nicoara – chitară
Sergiu Aladin – chitară
Dumitru Costin – bass
Nick Russu – tobe

Biletele pentru evenimentul din CHIȘINĂU se pot achiziționa exclusiv prin afisha.md.

Distribuie articolul: