Tânărul interpret rus Allj, în vârstă de 27 de ani, se pare că după despărțirea cu Nastya Ivleeva este mai inspirat ca niciodată. Săptămână trecută a lansat o nouă piesă numită „Dom Perignon”, înregistrată în colaborare cu trupa „Пошлая Молли”, însă videoclipul publicat a stârnit o mare nemulțumire a fanilor.

Videoclipul este unul foarte controversat, pentru că apar multe lucruri interzise. Ideea acestuia este bazat pe faptul că cei doi artiști se trezesc după o noapte furtunoasă, în care și-au „făcut de cap” cum au putut. Cei doi se văd într-o formă complet de nerecunoscut și încearcă să-și reamintească ce au făcut noaptea precedentă, astfel încearcă să reconstruiască evenimentele prin fotografiile făcute cu aparatul foto. Ulterior au observat că au reușit să viziteze nu doar un club de striptease, să servească băuturi alcoolice până la inconștiență, dar să facă și o intervenție chirurgicală plastică!

Internauții nu au rămas impresionați de videoclip, au observat că subiectul acestuia este asemănător cu cel al comediei americane „The Hangover in Vegas” și au mai remarcat că în noul videoclip Allj și Kirill Bledny au plagiat imaginea raperului The Weeknd din celebrul său videoclip pentru piesa „Save Your Tears”. Fanii îndată au lăsat comentarii prin care l-au învinuit pe artist de plagiere.

În clipul video, interpretul american The Weeknd apare ca un muzician cu o mulțime de operații plastice pe față. Vedeta a reușit să obțină acest efect cu ajutorul machiajului complex, a protezelor faciale și a graficii computerizate. Fanii au decis că The Weeknd a vrut să facă o aluzie la prietenii și colegii falși care joacă un spectacol. Rapperul a lansat piesa la începutul acestui an.

Până când internauții nu au înțeles care este mesajul pe care a vrut să-l transmită Allj și colegul lui Kirill Bledny, prin această colaborare, iar videoclipul nu a făcut deloc furori.

Reamintim că, de curând, Allj și Nastya Ivleeva au divorțat după o relație de aproximativ 2 ani.

Distribuie articolul: