Interpreta Alla Pugaciova, în vârstă de 72 de ani, chiar dacă iubește aparițiile impecabile pe scenă, nu se teme să se afișeze în fața fanilor fără machiaj. Ea a publicat astăzi o imagine pe Instagram în care o putem vedea naturală, așa cum este ea în viața cotidiană.

În fotografia publicată de artistă, ea apare cu părul zburlit, așa cum ne trezim noi femeile în fiecare dimineață, și fără pic de machiaj sau filtru.

„Iată și ridurile mele de sub ochi. Să nu zâmbesc deloc? Cum așa? Castelul nostru este plin de bucurie. Nu-i nimic, lasă să apară. NO PROBLEM!”, a scris Alla.

Fanii au apreciat sinceritatea și naturalețea cântăreței, și au lăsat o mulțime de comentarii pentru a-și exprima admirația: „Acestea nu sunt riduri, dar raze de fericire!”, „Sunteți minunată, să trăiți mulți ani!”, „Cea mai frumoasă”, „Sau cu riduri sau fără oricum rămâneți a fi cea mai frumoasă”, etc.

Publicația a strâns, timp de 5 ore, deja aproape 150 de mii de aprecieri.

Se zvonește că Alla și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul anilor (chiar și recent ar fi trecut pe „sub bisturiu”, însă artista nu a recunoscut acest lucru niciodată.

Foto: Instagram/ Alla Pugaciova