Pe 15 august, Timati Yunusov a fost omagiat, rapperul rus împlinind 38 de ani. Acesta a preferat să-și sărbătorească ziua de naștere în compania celor mai dragi ființe. De la petrecere nu putea lipsi fiica sa, Alisa, pe care acesta o adoră. 

Aseară, Timati a publicat câteva imagini în care apare alături de Alisa, cei doi asortându-și ținutele albe. Internauții au remarcat că fetița a purtat, probabil, cea mai feminină și elegantă ținută de până acum.

Alisa, care încă din primii ani de la naștere a purtat în mare parte haine sport sau unisex în culori neutre, în special negru sau gri, și doar în ultimii ani în garderoba sa au apărut culorile și articole precum fustițe sau rochițe, a surprins prin alegerea vestimentară.

Fetița lui Timati și a modelului Alena Shishkova a purtat o rochie ce se închide parte peste parte, albă, cu buline negre și cordon negru în talie, cu un decolteu în V și mânecile tip fluture. Pe post de accesoriu, aceasta a purtat cercei cu perlă minimaliști și un chocker negru la baza gâtului. O apariție cu adevărat elegantă, zicem noi.

Extrem de mândru de fiica sa, Timati și-a împărtășit trăirile: „Uneori mă prind la gândul că parcă nu demult abia învățam să mergem. Timpul zboară foarte rapid”.

Nu-i așa că e simpatică fetița?

Sursa: Instagram / Timati