Interpreta Aliona Triboi vine cu o nouă realizare muzical-artistică, în care și-a etalat și talentul interpretativ, dar și cel actoricesc. A făcut cam toate rolurile în care poate fi o femeie modernă, de la femeia de serviciu la mamă și la procuroră. Dar cel mai important, probabil, este mesajul piesei, care te lasă cu multe semne de întrebare și cu gânduri de analiză asupra propriei vieți și a societății.

„Ideea piesei a pornit de la Oleg Baraliuc, căruia îi sunt recunoscătoare nu doar pentru piesă, dar și aranjament și imprimare făcute ca la carte. Este despre vremurile pe care le trăim, în care vrem să reușim totul și nu reușim nimic, alergăm într-una ca niște roboței mereu în acțiune. Este o piesă care invită lumea să conștientizeze ce face și cum o face. Am vrut să atragem atenția la anumite valorificări a lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră”, a declarat Aliona Triboi pentru EA.md.

Observăm în clip corelația dintre oameni – nu neapărat cea mai frumoasă, conflictul dintre politician și procuror, conflictul dintre femeia-mamă și femeia-modernă care trăiește fără principii. Denis Rusu este regizorul și scenaristul acestui proiect, care a pus în lumină videoclipul ca un produs maxim comic, dar și un videoclip artistico-social. Aliona a apelat pentru scenele de masă la colegii săi de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, iar de imaginea sa s-au ocupat la fel costumeria teatrului, și make-up artista Eugenia Negrescu.

„Radmila Popovici a expus tema foarte bine în versuri, iar în videoclip am întruchipat femeia în toate ipostazele ei, prezentând-o în mai multe profesii. Radmila a fost foarte inspirată, și artistic, și social, și care te lasă cu întrebări – am vrut să sugerăm omenirii să fie atenți la alegerile pe care le fac. Și în clip, ca și în viață, găsim oameni corupți care nu se pliază pe funcțiile lor și care duc la o calitate joasă a vieții noastre. Am pus cred mai multe puncte de suspensie la această producție și sperăm ca fiecare să-și pună anume întrebările care îl privesc, îl vizează cel mai mult”, a mai spus Aliona pentru revista noastră.

Trăim o viață foarte tumultoasă, și uneori nu mai suntem atât de umani și atenți unii cu ceilalți. Voi cu ce concluzii ați rămas, urmărind videoclipul?

Video: Youtube.com/Aliona Triboi