La sfâtșit de aprilie 2016, Alina Sorescu i-a dăruit lui Alexandru Ciucu o a doua minune, pe nume Ana Raisa. Încă de la externare mama le spunea jurnaliștilor că mezina îi seamănă foarte mult și că e fata mamei. Pe parcursul acestui an, spusele i s-au adeverit.

De când a venit în viața părinților săi și a surioarei Carolina, micuța Ana Raisa Ciucu a completat frumos această familie, aducând acel echilibru care se aștepta. Pe 20 aprilie, fetița a împlinit un an – suficient ca să dea de înțeles că e o mini-copie a Alinei.

„Am primit foarte multe urări frumoase cu ocazia primei aniversări a Raisei și vrem să vă mulțumim că ați fost și de data asta alături de noi! Minunea mea cea mică – Ana Raisa, împlinește un anișor. Mami te iubește până la cer și va fi mereu alături de tine!”, spunea atunci cântăreața.

În contextul primei aniversări, Ana Raisa a participat și la o ședință foto extrem de cochetă, părinții făcându-i publice aceste fotografii. Vedeți și voi cât de mare s-a făcut:

Cât despre Alina, artista muncește de zor la sală și afișează o imagine remarcabilă la un an după ce a adus pe lume al doilea copil.

Foto: Facebook.com/arhiva personală

Distribuie articolul: