Valul patru al pandemiei de coronavirus face ravagii printre vedete! Interpreta din România Alina Eremia, în vârstă de 27 de ani, a confirmat pe pagina ei de Instagram, că a fost testată pozitiv la virusul SARS-COV-2.

Ea a făcut o postare pe rețelele sociale unde a spus că se află de câteva zile în izolare. Celebra cântăreață susține că a descoperit că are coronavirus în cadrul unui test de rutină, pe care-l face în fiecare săptămână, iar starea ei de sănătate este una bună.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test rutină pe care-l fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a scris interpreta.

Reamintim că de curând Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Theo Rose, la fel, au anunțat că au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Adela Popescu: „Radu și bebelușul s-au infectat cu Covid”