Luna aceasta, Antonia a plecat din România pentru a-şi vedea fiica. În Italia, artista nu a mers singură, cel care a însoţit-o a fost chiar iubitul său, Alex Velea. Cântăreţul s-a comportat cu micuţa precum ar fi fata lui! Iată în ce ipostaze s-au pozat! 

Antonia a mers să îşi vadă fiica împreună cu Alex Velea. El şi Maya se înţeleg foarte bine, parcă sunt tată şi fiică. Alex îi face toate poftele, se ţin de mână când merg pe stradă, dansează, râd şi se bucură unul de altul. În câteva imagini, cei doi apar împreună, au zâmbetele până la urechi semn că relaţia lor e minunată.

Vincenzo Castellano, tatăl Mayei, a acceptat ca fiica sa şi a Antoniei să petreacă timp şi cu Alex Velea, se pare că nu are nimic împotrivă cu iubitul artistei, căci ei doi nu au divorţat încă. De ani de zile Antonia încearcă să divorţeze de Vincenzo, cei doi nu s-au înţeles în această privinţă, au reuşit doar ca Dominic şi Akim, copiii lui Velea, să fie trecuţi pe numele său şi nu al lui Vincenzo.

De multe ori, Antonia a declarat că se simte incompletă fără fiica sa, face poze cu cei doi băieţi ai săi însă îi lipsesşte şi Maya.

Distribuie articolul: