„LA MULȚI ANI!!! 2015 a fost un an în care am realizat unele din cele mai mari și frumoase proiecte din cariera mea, sigur că având în spate o echipă de profesioniști.

A fost un an plin de turnee, lansări, experimente muzicale, nici nu vreau să le scriu pe toate pentru că sunt prea multe!

alex 2

A fost un an foarte fructuos, am produsat, aranjat, compus ș am concertat.

Singurul lucru de care îmi pare rau e ca nu am avut timp suficient pentru a progresa la Bass.

alex 1

 

La revedere 2015 și bun venit 2016!!! Merci echipei alături de care am realizat tote aceste lucruri Daniela VortolomeiNickel RussuAndrei GlavanСергей ИвановSergey VatavuViktoria CusnirMarin Kapushon CretuViola JuleaCristina PintilieTany VanderIvan Guz GuzuCatalin JosanDana CiobanuVitalie DubciucPetru MoiseevVictor CoshparmakVasile AdvahovMariana BulicanuTania Cerga,Valera ScoartaOctavian Kobzzon MalaiDrucec VitalieIon Catar, Lucia Culev, Ștefan Petrache, Anatol Chiriac, Teaca Sergiu!!!!!”

alex 3

Precizăm că la inițiativa lui Alex Calancea apărut primul documentar despre muzica ușoară moldovenească, un videoclip tribut, dedicat lui Ștefan Petrache, dar și două concerte grandioase alături de Orchestra Fraților Advahov.

Foto: Facebook.com/Alex.calancea, Festiv. 

Distribuie articolul: