Modelul Alessandra Ambrossio nu se plictisește deloc împreună cu cei doi copii ai ei, Anja de 11 ani și Noah de 9 ani. Recent aceștia s-au jucat în unul dintre cele mai virale jocuri din social media, iar video a fost publicat pe pagina de Instagram a modelului.

Recent, modelul în vârstă de 39 de ani a încărcat pe pagina sa de Instagram un video amuzant în care este implicată împreună cu copii. Jocul constă din întrebări și răspunsuri, cum s-au descurcat cei 3 vezi mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Torta na cara !!! 😋 So much fun doing this game with my babies !! 😂💖💫 #AnjaLouise #NoahPhoenix

O postare distribuită de Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) pe

Alessandra stătea în spatele copiilor care aveau în față o prăjitură cu frișcă, iar persoana care îi filma le adresa întrebări. La întrebarea cine este cel mai obraznic dintre ei, modelul a recunoscut că mai degrabă Noah, și l-a înmuiat cu fața-n frișcă.

După următoarea întrebare, „Cine fură hainele mamei?”, Alessandra a înmuiat fața Anjei în prăjitură.

Următoarea întrebare este: „Cine aduce cele mai multe animale acasă fără să întrebe?”, iar Alessandra nici măcar nu trebuia să se gândească prea mult, întrucât îndepărta imediat capul lui Noah în prăjitură.

Următoarea întrebare, „Cine este cel mai răsfățat?”, și iarăși capul lui Noah a intrat direct în prăjitură. Pentru următoarea întrebare, „Cine trântește cele mai multe uși?”, Alessandra a pus cu fermitate ambele fețe ale copiilor ei în frișcă în timp ce cei doi râdeau.

Întrebată „Cine va avea copiii mai întâi?”, Alessandra a trebuit să se gândească pentru o clipă înainte de a decide că fiica ei, Anja, va fi din nou cu fața în frișcă.

Următoarea întrebare, „Cine are camera cea mai dezordonată?”, și Anja a fost din nou cu fața în prăjitura cremoasă. Iar la întrebarea, „Cine are un gust mai bun în muzică?”– niciunul dintre copii nu a fost împins în plăcintă, în timp ce Alessandra clătină din cap și arăta spre ea – presupunând că are cel mai bun gust muzical. Următoarea întrebarea a fost „Cine mănâncă cel mai sănătos?”, care a rezultat cu fața Anjei în frișcă.

Pentru ultima întrebare, „Cine este cel mai inteligent?”, Alessandra a decis că nu poate alege, astfel ambele fețe ale copiilor au ajuns în frișcă.

În scurt timp, filmulețul a strâns mii de aprecieri și comentarii, iar Alessandra a dat de înțeles că s-a distrat de minune alături de copii cu această joacă.
„Atât de multă distracție alături de puii mei!”, a scris ea alături de filmulețul postat.
Sursa foto & video: Instagram