Stând în carantină, Alena Shishkova, organizează adesea live-uri pe Instagram, în care răspunde întrebărilor primite de la abonații săi. Recent aceasta a vorbit cu internauții despre despre relațiile cu fostul ei iubit, Timati, despre cum o crește pe fiica lor Alisa, dar și alte detalii din viața ei personală.

Așadar, mai mulți urmăritori au întrebat-o pe Alena dacă fiica ei Alisa locuiește cu ea sau cu bunica ei Simona, mama lui Timati. În mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora, în mare parte, Alisa este crescută de mama lui Timati, iar periodic fetița ar veni la mama ei în vizită. Shishkova a spus însă că fetița locuiește cu ea, dar apartamentul lor este situat lângă apartamentul fostului ei iubit, așa că fata merge deseori să-și viziteze tatăl și bunica.

„Da, avem o familie ceva mai stranie. La fel ca în familia Addams”, a spus Alena.

Pe lângă acest subiect, urmăritorii Alenei au dorit să știe dacă la moment aceasta are un iubit sau nu. Vedeta a recunoscut că inima ei este într-adevăr ocupată, dar nu a precizat cine este exact norocosul. Aceasta a spus că este un tânăr pe care îi iubește, și a recunoscut că speră că îi așteaptă un viitor luminos.

Apropo, în presă au apărut recent zvonuri conform cărora Alena se întâlnește cu un om de afaceri din Turcia, Omid Tahmabesi. Iar acesta la rândul lui, a confirmat aceste informații. Însă, după ceva timp, Shishkova a negat, spunând că cei doi sunt doar prieteni.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: