Dacă afară se zăresc deja fulgi de nea, iar decembrie și-a intrat pe deplin in drepturi, înseamnă că Vin Sărbătorile! Cu siguranță vă răsună deja în urechi clinchetul clopoțeilor, iar imaginea camionului împodobit cu luminiţe din faimosul spot publicitar vă readuce zâmbetul pe buze. Haideți să dăruim. Să facem daruri utile, practice, aromate și foarte plăcute. Iată ce propune o companie din Chișinău.

Să fim sinceri, alegerea darurilor deseori ne pune imaginaţia la încercare, ne consumă energie şi muuult timp în toată aglomerația acestei luni. Pentru ca să preveniţi asemenea situaţii, Moș Crăciun în colaborare cu Certificate-cadou.md vă ajută oferindu-vă câteva opțiuni de cadouri:

  • Certificate-cadou;
  • Cutii cadou cu bunătăți;
  • Cutii cadou cu bunătăți și certificate-cadou;
  • Cutii cadou personalizate pentru copii.


„La crearea acestor cadouri am pus accent pe utilitate în primul rând. Indiferent ce cadou veți alege de la noi, acesta va trezi doar emoții pozitive persoanei care îl va primi în dar și îi va fi util. Cu ajutorul certificatelor cadou, persoanele dragi au posibilitatea să-și aleagă ceea de ce au nevoie și le place. mai mult, cel care oferă cadoul scapă de grijile și temerile dacă a oferit sau nu cadoul potrivit. Cutiile cadou cu bunătăți sunt un gest frumos și „gustos”, iar cutiile cadou cu bunătăți și certificate cadou de la partenerii noștri dublează bucuria de a primi în dar lucruri frumoase și utile”, ne spus autoarele proiectului.

„Și pentru că cei mici îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și simt cel mai bine magia Sărbătorilor de Iarnă, am gândit în cele mai mici detalii cadourile pentru copii. Acum, dar și mereu poți comanda cutii cu bucurii pentru cei mici: cărți, jucării educative, seturi cu activități. Iar pentru a spori bucuria găsirii sub brad a cadoului mult așteptat, personalizăm cutiile pentru copii scriindu-le numele cu litere din lemn pe capacul cutiei”, ne-au mai spus cei de la CertificateCadou.

Îi găsiți Pe Facebook/CertificateCadou  

Și în curând pe noul site certificate-cadou.md!

„Sărbători cât mai frumoase tuturor, să vă aducă Anul 2019 doar momente pline de farmec și cadouri utile!”

certificate-cadou.md

079789977

P