Unuia dintre cele mai notorii locuri din Chișinău i s-a oferit „o nouă răsuflare”. Este vorba despre „Aleea Presei” unde încă se mai găsesc ziare, iar acum acest loc a fost renovat și pregătit să le servească în continuare iubitorilor de a se informa din acest gen de presă scrisă.

Unul dintre aceste minunate locuri care a mai rămas este „Aleea presei” amenajată în scuarul Catedralei, cu vitrinele vechi ce au pierdut o mare parte din sticlă și din imaginea estetică a orașului, dar totuși în fiecare zi prin ramele lor obosite de ani și de ploi mai scotocesc ziarele proaspete, ceea ce ne spune că azi se mai citește presa și că această alee este utilă pentru societate.

Recent, compania MOLDPRESA a renovat această minunată alee cu 18 stenduri noi ce conțin ornamente naționale oferind colorit moldovenesc și o imagine estetică orașului.

Compania MOLDPRESA a ales acest scuar, ținând cont de trecutul glorios al acestei alei care a supraviețuit așa numita «perestroică», în timpul căreia societatea setoasă după informație a atins punctul culminant. În acele timpuri era necesar să stai la coadă la un chioșc de presă în cele mai matinale ore și nici atunci nu erai sigur dacă reușești să procuri ziarul preferat, prin urmare mulțimea se înghesuia pe aleea presei citind cu nesaț noutățile.

Compania MOLDPRESA fiind cei mai mari distribuitori de presă din Republica Moldova, și-a propus să fie inovativă, iar stendurilor cu ziare să le ofere o nouă viață, care în fiecare dimineață vor fi completate cu presă proaspătă, făcându-le utile pentru fiecare dintre noi. Este o alee în care a depus suflet întreaga echipă, care speră că acest proiect social va fi unul benefic pentru locuitorii Chișinăului.

Distribuie articolul: