Trupa AKORD nu încetează să-și bucure publicul cu noi producții muzicale. De data aceasta, băieții continuă șirul producțiilor în stil pop cu o piesă pe versurile marelui poet Mihai Eminescu. Derulează în jos ca să vezi cum sună melodia.

Vino iar este o melodie în stil pop, cu note dansante, iar băieții de la Akord susțin că această piesă a venit să satisfacă așteptările publicului care este dornic și apreciază textele care aduc un aport emoțional profund.

„Anterior lansării acestei piesei am ținut cont de reacțiile și feedback-urile ascultătorilor noștri și am remarcat, că ei sunt sensibili și dornici de astfel de texte, de calitate, cu mesaje profunde. Ideea cântării acestor pasaje eminesciene a venit din partea textierului Iurie Badicu, care a evidențiat un vers impresionant și potrivit pentru repertoriul nostru: „În lumea asta sunt femei, cu ochi ce izvorăsc scântei, dar cât ar fi ele de sus, ca tine nu-s, ca tine nu-s”, a declarant Eduard Malareu cu ocazia
lansării.

Igor Sîrbu, la rândul său, a remarcat influența colaborării fructuoase dintre Trupa AKORD și maestru Eugen Doga: „Compozitorul și deja prietenul nostru Eugen Doga ne-a îndemnat să compunem muzică modernă de calitate, pusă pe poeziile poeților universali, care au scris acum 100 și ceva ani.”

Muzica pentru piesa Vino iar a fost scrisă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badicu, iar producția aparține producătorului Natan, Eugen Doibani. Imprimările, mixul și masterul piesei au fost realizate în studio-ul maestrului de sunet Sergiu Teacă. Premiera Vino iar a avut loc pe canalul oficial al Trupei AKORD în YouTube.

Sursa foto & video: Facebook & YouTube

Distribuie articolul: