Trupa Akord este foarte harnică. Băieții scot melodii și videoclipuri pe bandă rulantă. Aceștia au venit astăzi cu o nouă surpriză pentru fani – un clip cu o fată superbă și o melodie dansantă. 

„În această noapte, târziu 😅 am lansat o nouă producție marca AKORD – piesa #NOAPTEA #TÂRZIU. Credem noi, că e bună de tot. Plăcută la auz și deosebită ca imagine, noaptea târziu are farmecul și vibe-ul său, aparte: și estivală cu mult aer și tomnatică cu suficientă nostalgie, #noaptea #târziu este de ascultat la radio, dar și de mișcat sub ritmurile ei, pe platourile dancing”, au povestit băieții.

Vocea feminină aparține Catarinei Sandu, prietena AKORD-ului din „Prizoniera”, piesă cu peste 3.000.000 de vizualizări în You Tube. Textul noii producții este semnat de Badicu Iurie, iar muzica de Eduard Malareu, Igor Sîrbu, Fox Banger și Iurie Badicu. Producția și mixul este realizată la studioul lui Fox Banger și Michael Ra. Video este semnat de echipa de creație a regizorului George Secrieru.

„Dragilor, audiați și vizionați și noaptea târziu și dimineața devreme, cu cea mai mare plăcere, este piesa voastră! V-am cuprins pe toți și  așteptăm să ne scrieți impresiile. Comentați, dar și distribuiți prietenilor voștri. Să știți că noi, facem muzica AKORD cu mult drag, dor și plăcere pentru voi” au spus Igor și Eduard.

Distribuie articolul: