La doar 25 de ani soarta i-a pregătit lui Cristian Vieru o lovitură mult prea grea – cancer limfatic. Tânărul este din satul Gălășeni, Raionul Râșcani. Vestea tragică a aflat-o acum doua luni după mai mult timp în care s-a chinuit să trateze o presupusă afecțiune a plămânilor. 

Cristian a plecat împreună cu mama sa în Italia pentru investigații și tratament, dar cheltuielile sunt atât de mari.

Primele simptome au apărut acum 9 luni și erau sub formă de alergie. După mai multe consultații la numeroși medici i s-a spus că are o problemă la plămâni. Diagnosticul a fost extrem de dur – limfomul non-hodgkin.

„Am câteva zile de când m-am externat și situația se agravează. Tusea și restul simptomelor pe care le-am avut se pronunță mai tare. Noaptea dorm câte două, trei ore apoi să trezesc, apoi iarăși dorm două, trei ore”, a povestit Cristina într-un reportaj realizat de „Vocea Basarabiei”.

Cristian nu mai poate munci, iar mama sa este cea care îl ajută. Femeia lucra peste hotare, dar a revenit acasă pentru ai fi alături.

„Vreau să mă tratez, să merg înainte, vreau să trăiesc”, le-a transmis Cristian celor care au posibilitatea să îl ajute. 

Pentru mai multe detalii urmărește reportajul realizat de „Vocea Basarabiei”.

Donații le puteți face aici sau în conturile prezentate în reportaj.

Distribuie articolul: