Ți-ai dorit măcar o dată în viață să fi studiat dansurile? Ai vrea să-ți vezi copilul flexibil, crescând armonios, poate să facă o carieră în dans? Degrabă ai nunta și nu ai valsat niciodată, cu atât mai mult în fața tuturor prietenilor și rudelor? Școala de dansuri este soluția pentru fiecare dintre aceste întrebări.

școală de dansuri universală este o realitate care răspunde la multe probleme. Mulți dintre cei care s-au gândit vreodată la lecții de dans au încercat probabil să învețe de sine stătător, folosind internetul sau alte surse. Nimic nu poate înlocui însă susținerea unui antrenor profesionist, care știe cu adevărat ce face și care a trecut deja peste toate problemele care pot apărea în calea unui novice.

școală de dansuri pentru copii are și ea nuanțele sale. Picii învață cu mai mult drag aflându-se în colectivități de vârsta lor, cu tentă de joc. Lecțiile de dansuri pentru copii mici asta și sunt, practic, un joc inteligent moderat de antrenori, pentru a dezvolta flexibilitatea, simțul ritmului, dar mai ales, dragostea pentru dans. Așa cum sugerează chiar denumirea, școala de dansuri Passion Dance își pune scopul de a insufla pasiunea față de această minunată combinație între sport și artă.

Printre maturi, mai frecvent iau lecții de dans perechile care se pregătesc de marea zi a vieții lor – mirii. Special pentru astfel de cazuri, antrenorii de la Passion Dance oferă lecții individuale, unde tinerii se pot concentra exclusiv asupra propriilor mișcări și partenerului, de vreme ce nimeni înafară de ei nu va fi implicat în primul dans.

Maturii pot participa și la lecții de dansîn grup, în dependență de direcția de dans care îi interesează. Nici o altă școală de dansuri în Chișinău nu are o versatilitate similară în privința stilurilor de dans predate. Literalmente, poți învăța exact stilul de dans pe care ți-l dorești.

Dansul înseamnă atât flexibilitate și ritm, cât și un stil de viață sănătos. După o perioadă de antrenamente stabile și frecvente vei observa cu siguranță o schimbare în starea generală a corpului, dar și a spiritului. A ști să dansezi se aseamănă cu o flacără interioară, care izbucnește înafară doar pe muzică, dar te luminează pe dinăuntru permanent. A ști să dansezi înseamnă un avantaj zilnic, chiar dacă nu ai ocazia de a-ți manifesta talentul zi de zi: se reflectă în poziția corpului, în mers, prin încrederea în sine.

Evident, prețul este un aspect important, când vine vorba de lecții de dansPassion Dance își pune scopul de a face cursurile disponibile tuturor doritorilor, astfel că gama de prețuri este una rațională și, cu siguranță, acceptabilă. Dacă îți dorești cursuri de dans la un preț accesibil, tot ce trebuie să faci este să-i contactezi pentru a stabili un program.

Ești la un pas de a-ți împlini visul. Ar fi păcat ca într-o lume a posibilităților, într-o vreme atât de splendidă pentru a-ți atinge scopurile rapid și eficient, să pierzi o asemenea șansă. Poți învăța să dansezi! E nevoie doar de un pic de perseverență și curaj.

P.

Distribuie articolul: