Bienala Diasporei este un eveniment de networking cu și pentru diasporă, care oferă o platformă de comunicare celor ce intenționează să revină acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul are drept obiectiv promovarea și aprecierea persoanelor din diasporă care au obținut succese în diverse domenii de activitate, s-au întors în țară sau ajută de peste hotare comunitățile din care au pornit sau țara noastră.

Mai multe personalități din diasporă au fost reunite într-un eveniment în care vor fi premiate pentru cea mai bună contribuție în domeniul său de referință. Începând de astăzi, publicul are la dispoziție două zile pentru a-și vota favoriții, pentru ca pe 26 decembrie, în cadrul unui eveniment, aceștia să fie premiați.

Detalii despre fiecare dintre cei nominalizați puteți vedea pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii, Biroul pentru Realții cu Diaspora, vă învită să votați câte o singură persoană pentru fiecare categorie care în opinia ta se implică în mod activ și creativ la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare, la inițierea și desfășurarea unor proiecte în dezvoltarea țării, cât și în alte activități care merită apreciate. Alege din: Jurnaliști în diasporă, Medici fără frontiere, Din nou acasă, Medici fără Frontiere, DOR cu Talent și Cu drag pentru acasă.

Toate nominalizările au intrat automat în următoarea etapă a concursului – Votarea. Publicul poate vota on-line și va alege doar un singur reprezentant pentru fiecare categorie, ulterior o comisie mixtă de jurizare va desemna câștigătorul. Rezultatele vor fi făcute publice în timpul evenimentului. Precizăm că printre nominalizați se află mulți dintre eroii articolelor și istoriilor de succes pe care le citiți zilnic pe EA.md, dar și o jurnalistă de peste hotare care contribuie cu materiale scrise, foto și video pentru redacția noastră.