Ai poftă de ceva, dar nu știi ce? Noi credem că totuși ai vrea o pizza 😄 și nu una oarecare, dar de la PepperoniPizza. Da, în Chișinău s-a deschis un nou restaurant cu pizza italienească. Noi am fost curioase să îi cunoaștem așa că nu am ezitat prea mult. Ne promit o pizza savuroasă și cu un gust ca din restaurantele de pe micile străzi din Italia. 

Este un business de familie și e bazat pe mult entuziasm și energie pozitivă. Nu îi sperie perioada incertă din cauza pandemiei și spun că sunt speciali! Hai să îi cunoaștem!

Pe piața din Moldova există deja multe restaurante de pizza. Cu ce este specială PepperoniPizza? Poate aveți ingredientul vostru secret?

Este cert faptul că există o multitudine de pizzerii în Moldova, dar ne diferențiem de restul prin calitatea ingredientelor utilizate. Folosim sos și cașcaval pur italian, iar făina – este ingredientul nostru secret, care conferă acel „aftertaste” (gustul post-factum) irezistibil. La drept vorbind, totul e diferit de restul: echipa, atitudinea și da, în prim-plan este calitatea.

De unde vine dorința de a deschide un local care prepară pizza? E un business de familie?

Da, am putea vorbi că este un business de familie, ceva ce ne-a unit și mai mult, și ne menține în tonus. Deși este mai greu moral, rodul muncii face să ne simțim mai ambițioși și să ne setăm obiective noi pentru un viitor comun și prosper.

Dorința aceasta s-a copt de ceva ani buni și este o continuare a unui alt proiect deschis anterior cu aceeași denumire. Este o dorință arzătoare de a fi mai aproape de consumator, de a-i oferi ceva de calitate, nu doar cantitate (cum s-ar zice: „dragostea trece prin stomac”).

Povestiți-ne un pic despre modul de preparare a unei pizza ca în Italia? Ce nu ar trebui să îi lipsească niciodată ca să fie delicioasă?

Modul de preparare a unei pizza, ca în Italia, constă din buna dispoziție zilnică, amestecată cu responsabilitate și decorată cu plăcere. Dacă e să vorbim serios, totul ține de ingredientele utilizate, gramaj și proporții – astea nu trebuie să îi lipsească, sub nicio formă, pentru a fi delicioasă. Și da, echilibru în toate!

Nu putem să nu constatăm faptul că v-ați deschis într-o perioadă mai incertă, din cauza pandemiei. Nu vă sperie acest lucru?

Pe noi ne poate speria alte momente, mai personale, iar astea ce țin de afacere – nu. Cert este faptul că ne-am asumat acest moment, suntem maturi și înțelegem situația actuală, dar până la urmă, cine nu riscă – nu bea șampanie.

Care este pizza preferată a șefului Sergiu Burlea?

Evident că toate, dar cel mai mult este pizza și pizzetta Quattro Formaggi.

Vă întrebați de ce? Această pizza conține mai multe tipuri de brânzeturi italiene, iar gustul – este ceva dulce-sărățel, dar foarte delicios (îmi lasă gura apă, deja).

De ce denumirea de PepperoniPizza?

Așa am decis că este mai potrivită această denumire. Ne place pepperoni – ceva mai spicy (picant), oarecum, din toate punctele de vedere. Plus la toate, pizza Pepperoni este bine cunoscută de toată lumea.

Poate este prematură întrebarea, dar aveți planuri de extindere a afacerii?

Cu siguranță că avem, dar preferăm să o luăm așa, step-by-step (pas cu pas). Cum am mai zis anterior, ambiția ne definește, așa că – fiți pe fază, cu noi nu te plictisești!

Cât au durat pregătirile pentru deschidere, având în vedere dificultatea perioadei pandemice?

Mai mult a durat pornirea morală, decât pregătirea tehnică propriu-zisă. Evident că a durat ceva timp, dar e așa, precum trebuia să fie totul.

Dacă mai aveți vreun mesaj pentru cei de acasă, așteptăm să îl comunicați.

Mesajul nostru pentru cei de acasă este să vă urmați scopurile, cât de banal și ireal (pe alocuri) nu ar suna asta. Mai multă încredere în voi înșivă – și totul se face!

Între timp, dacă doriți să vă recreați, să beneficiați de o pauză GUSTOASĂ – vă așteptăm zilnic, de la 10:00 – 21:00, la ZityMall, etajul 3 (str. Calea Ieşilor, 8) pentru a descoperi/redescoperi gustul autentic italian al unei pizza/pizzette. Facem și livrare, apropo.

Vă așteptăm cu drag!

Telefon de contact: +373 68 573 111.

Echipa EA.md promite să vină cu recenzii despre delicioasa PepperoniPizza 😉

Distribuie articolul: