NORD-ul te cheamă la #DORfest! Pe 9 – 10 Septembrie ne adunăm la #JOC în oaza verde a moșiei Ciuhrii. Iată de ce ar trebui să pui cortul în mașină, să iei pe tine IA și să pleci la drum spre Gordinești, raionul Edineț.

1. Vei fi înconjurat de natura specială a zonei Edineț, care mai este numită și Elveția Moldovei. În zonă există rezervația naturală La Castel în care vei da peste păduri virgine, grote, peșteri și formațiuni stâncoase rare. Natura te invită să o vizitezi la DORfest!

2. Două zile de muzică faină – Gândul Mâței aduce la DORfest un rock autentic moldovenesc, Ansamblul Plăieșii vor însufleți moșia cu voci masculine extraordinare, Maria Iliuț pune pe masă frumusețea tradițională, Daniel Bălan ne va vrăji pe toți cu vocea lui suavă. Get ready to DANCE and forget!

3. Vom învăța împreună că veșnicia începe la sat. Vei vedea că la DORfest timpul obișnuiește să stea în loc datorită locației. Moșia Ciuhrii e visul oricui vrea să se retragă la țară, vei vedea cu ochii tăi!

4. Cutremurăm Nordul cu râsul nostru pentru că pe scenă urcă Zebra Show care vor aduce umorul autentic moldovenesc pe scena festivalului. So simple, but so FUNNY!

5. Vei trăi complet experiența naturii pentru că am pregătit pentru voi un DORmitor de vară plin de vise plăcute și atmosferă de poveste.

6. Cea mai mare petrecere cu RUG se întâmplă la Dorfest. Dansăm ca scânteile în foc după ce am stins toate dorurile. Ne așteaptă o noapte albă plină de magie și GOOD VIBES!

7. Festivalul va fi decorat cu obiecte reciclate din sat așa că ai ocazia să descoperi obiecte ale străbunilor de care nici nu bănuiai. Ne distrăm și ne educăm în cultura tradițională!

8. Nu vei avea timp să te plictisești pentru că pe lângă muzica faină coacem pentru voi ateliere creative care vor pune la treabă oamenii mari și mici!

9. Oamenii mici sunt invitații de onoare la această ediție. Am pregătit pentru ei ateliere de pus în mișcare degețelele și imaginația, iar pentru spiritul vacanței punem la punct un mini parc de distracții unde se vor bucura liberi de festival. Kids ROCK!

10. Toți yoghinii sunt chemați în veșnicia livezii Ciuhrii să respire și să se miște conștient alături de Nadejda Grosu. Ia o pauză de la agitația festivalului și hai să îți amintești ce gust are liniștea dinăuntrul tău. De la DORfest pleci și distrat și ZEN!

11. Vei scotoci la cel mai aprovizionat târg din NORD. Produse tradiționale, autohtone, handmade, vintage și multe alte surprize te așteaptă să le iei acasă. Amintiri pe bune!

12. Vei avea ocazia să guști bunătăți de la bunicile DORfest care vor coace pentru voi preparate tradiționale și delicioase. Noi abia le așteptăm!

DORfest este primul festival internațional din nordul Moldovei. Organizat sub egida brandului turistic de țară „Pomul Vieții”, DORfest este un eveniment istoric de înfrățire a 3 localități din Moldova, România și Ucraina.

Hai să trăim în emoție autentică pe 9-10 Septembrie la DORfest!

Bilete online, informaţii despre festival şi regulament: www.dorfest.md

Event: http://bit.ly/DORfest2017

disclaimer Arta si cultura