Portalul de știri Agora.md a marcat cu succes, fără ploaie, cu multă voie bună și oameni extraordinari primul eveniment #ROOFOFFLINE din vara 2019. Acoperișul Fabricii „Portavita” a găzduit povești inspiraționale despre experiențe „Punct. Și de la capăt”, iar atmosfera foarte relaxantă a fost asigurată inclusiv de muzica bună, servită LIVE de Anastasia Jantîc, Tania Cerga și Andrei Glavan.

„„Punct. Și de la capăt” a fost inspirat din povestea acestui acoperiș, al fabricii „Portavita”, pe care Lilia Ranogaeț a ridicat-o timp de un an de zile. Poveștile speakerilor de astăzi sperăm să inspire și pe alții”, spune Irina Ghelbur, Manager „Interact Media”.

Participanții s-au delectat cu limonadă de la Victoriabank și vin bun de la DOR Wines. Aceștia au avut ocazia să asculte lecții de viață și de afaceri care să le impacteze cariera pe mai departe. Lilia Ranogaeț, proprietara fabricii de confecții Portavita, care ne-a găzduit de data aceasta a îndemnat antreprenorii să privească și în jos: „Nu vă uitați în sus la cei de succes, cu invidie și cu admiratie – priviți în jos și admirați fundamentul – pe el se țin toate lecțiile învățate.”

Alexandru Sainsus a povestit cum a luat decizia implicării într-o afacere cu totul socială și ecologică – Arboretum, iar Alexei Kishlaru a dezvăluit cum a luat decizia de a lăsa statutul de angajat pe cel de antreprenor. Corneliu Său le-a povestit în final tuturor despre cum să iei decizii care uneori te pot costa mai puțin, dacă sunt luate mai devreme: „Uneori te poate costa mai mult să faci analize ale pieței și strategii diferite pentru o potențială afacere decât pur și simplu să iei și să încerci, să pornești, dar poate să nu-ți reușească”, a spus Său.

Apusul a dat tuturor o lecție faină despre noi începuturi și o nouă întâlnire la următoarea ediție a acestei veri – 18 iulie.

Vedeți mai jos o Galerie Foto realizată de Nata Eftene.