Se spune că ziua de naștere este un motiv bun pentru a face recapitulări, a aduna felicitări și a aștepta daruri. Agora crede că poate fi așa, dar că poate fi și altfel. De exemplu ziua de naștere poate fi un motiv în plus pentru a le aminti oamenilor din jurul nostru cât de importanți sunt și ce bine e că ei există. Azi, în ziua în care fac șase ani, Agora.md s-a gândit, ca de obicei la voi – cei care îi citiți. Voi, oamenii care de fiecare dată când  accesați site-ul le oferiți posibilitatea de a continua să scrie. 

Iată mesajul redacție pentru voi!

În șase ani s-au întâmplat multe. Evenimente pozitive și mai puțin. Ani în care am trăit emoții mari alături de eroii reportajelor noastre, ani în care am stat cu sufletul la gură pentru a vedea cum va evolua soarta țării, dar și ani în care, la fel ca și voi, am fost dezamăgiți de deciziile luate de cei aleși să ne conducă.

În tot acest răstimp s-au schimbat multe lucruri. Președinți. Premieri. Guverne. S-a schimbat componența echipei noastre și ne-am schimbat și noi. Am devenit mai buni, mai perseverenți, mai incisivi și mai convinși că adevărul este singura și cea mai importantă armă pe care o deținem. În tot acest val de schimbări, două lucruri au rămas intacte: respectul pentru voi, cei care ne citiți, și mândria că jurnalismul pe care îl facem este liber, corect și echidistant.

Și pentru că se spune că odată pe an e bine să facem totaluri și să ne numărăm reușitele, am tras și noi linie pentru a vedea cum arată șase ani de AGORA, în cifre. Am constatat că am făcut lucruri bune, dar și că am greșit de multe ori. Am scăpat litere, am uitat virgule sau, uneori, am încurcat câte un nume. Voi, cititorii noștri fideli, ne-ați taxat pentru unele dintre ele și le-ați privit cu acceptare pe altele. Vă mulțumim și ne dorim să știți că rezoluția noastră este să fim în fiecare zi mai buni. De aceea, vă provocăm să  ne rămâneți fideli și în următorii ani, și, totodată, să vă convingenți că suntem oameni de cuvânt.

Tot astăzi Agora are două vești pentru tine: un nou proiect „Nota de plată”. Vezi aici prima ediție: Nota de plată a lui Alexandru Luchianov. Despre profitul vinăriei Et Cetera, bani pierduți, dezvoltare personală și cum e să faci business cu fratele

Și își schimbă fața: AGORA își schimbă fața, dar năravul ba! Vezi cum arată noua structură și design-ul platfomei (FOTO)

Astăzi, vă așteptăm la AntiConferință. Vrem să-ți arătăm realitatea unei industrii care a fost mereu dificil de înțeles și care, atunci când își face munca responsabil, nu e tocmai cea mai mare generatoare de bani. Vrem să auzi poveștile, fricile, frustrările, dar și realizările oamenilor din redacția AGORA, pentru că își fac treaba cu respect pentru public și dragoste de meserie. E cel mai valoros bun pe care îl avem. Poți vedea AICI ce vei afla de la jurnaliști, dacă vii. Te așteptăm la ora 18:30, la Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului. Le mulțumim partenerilor pentru susținere: AccesImobilEngystolMoldova Agroindbank.

Biletele pot fi cumpărate pe iticket.md.

 

Distribuie articolul: