Astrologii sunt de părere că există mai multe categorii de persoane încadrate pe paliere bine stabilite. Așadar, astăzi vei afla mult mai multe detalii despre cât de zgârcit ești, în funcție de zodie.

Berbec

Dacă vorbim de cât de zgârcit ești, în funcție de zodie, află că nativii Berbeci sunt persoane foarte egoiste. Ei nu acceptă ca lucrurile lor să fie atinse de cei din jur și rareori își doresc să împartă ceea ce au cu prieteni sau chiar familie.

Vor să își ajute aproapele, însă o fac cu un atât de mare scepticism, încât cei care apelează la ei renunță imediat.

Taur

Am putea spune că nativii Taur sunt cei mai darnici oameni din întreg zodiacul, însă se țin de ideea de a-și păstra și pentru sine resurse. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, aceste semne zodiacale pot deveni totuși mai rezervate. De obicei, ajutorul lor vine din suflet. Pasiunea pe care o au față de orice fel de acțiune socială, îi ajută să rămână mereu cu inima deschisă.

Gemeni

Despre nativii Gemeni putem spune că se bat pe același loc cu Taurii, însă sunt doar puțin mai precauți. Având în vedere experiențele lor anterioare, aceștia au o mică voce în cap ce îi sfătuie de fiecare dată ce și cum să facă. Sunt zgârciți doar atunci când este vorba despre lucruri foarte personale de care cu greu se pot despărți. Astrele spun că te poți sprijini pe ajutorul lor atunci când este cazul, însă trebuie să le oferi și o plasă de siguranță.

Rac

Racul este sensibil și romantic, așa că nu poate trece fără a observa că cineva în jurul lui are nevoie de ajutor. Cu toate acestea, atunci când este vorba despre propriile cheltuile, se arată extrem de zgârcit. Nu cheltuie niciodată banii pe lucruri care nu au sens și așteaptă ocazii proprice pentru a-și cumpăra ceva anume. Pasionat de călătorii, acesta va strânge tot ceea ce câștigă pentru momentele cele mai importante în viață.

Leu

Semn de foc, nativul Leu știe să se bucure de viață, însă cu măsură. Atunci când o face, preferă să cheltuie bani în locuri exclusiviste și să petreacă timp de calitate în preajma oamenilor pe care doar el îi consideră potriviți. Acest semn zodiacal iubește atenția și nu se va lăsa niciodată mai prejosm atunci când este vorba despre ținute extravagante cumpărate din magazine mai puțin accesibile pentru restul populației, spune Yourtango.com.

Fecioară

Acest nativ este extrem de individualist. Deși se gândește la ceilalți, nu va încerca niciodată să ajute cu adevărat atunci când situația o cere. Va oferi cu greu bani oamenilor de pe stradă. Își va cheltui resursele financiare cu cap și va oferi doar daruri simbolice prietenilor dragi. Micile cadouri pentru care va plăti sume infime de bani nu vor însemna nimic pentru acestea.

Balanță

Deși la început poate părea cheltuitoare, Balanța știe cum să se descurce în viață și care anume îi sunt prioritățile. Atunci când este vorba despre cadouri scumpe, nu se dă în lături de la nimic. Cu toate acestea, știe exact pe ce merită să-și risipească banii și care sunt acele obiecte care nu merită atenția sa. Atunci când este vorba despre ajutorarea semenilor, nu ezită să o facă. Nu este de mirare că atunci când ai nevoie, va fi prima persoană care îți va sări în ajutor.

Scorpion

Dacă vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, putem spune că nativul Scorpion primește locul întâi. Atunci când este vorba despre sfaturi sau idei, te poate ajuta fără nicio problemă. Cu toate astea, dacă îi ceri bani împrumut, fii sigur/ă că nu vei primi niciodată suma pe care ai cerut-o. De asemenea, este posibil ca acest semn zodiacal să mintă în ceea ce privește resursele sale financiare, asta doar pentru a atrage atenția.

Săgetător

Acest nativ știe cum să-și facă prietenii și familia să se simtă bine, asta pentru că atunci când vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, se află pe ultimul loc. Vesel și optimist, își dorește ca toată lumea să trăiască pe picior de egalitate. De cele mai multe ori, cei din jur îi refuză darurile pentru simplul motiv că sunt foarte scumpe. Nimeni nu știe cum să reacționeze la cadourile primite din partea unui Săgetător.

Capricorn

Acest semn zodiacal te poate ajuta în orice problemă ai avea, însă se așteaptă ca și tu să faci același lucru. Nu îți va oferi și ultima felie de pâine, însă va ști cu siguranță când să îți fie aproape. De aceea, astrele recomandă să te gândești de două ori atunci când este vorba despre cerințele în fața unui astfel de semn zodiacal. Pe de altă parte, atunci când ești într-un grup de prieteni cu un Capricorn, acest va lua și ultima prăjitură de pe masă, fără a se gândi la ceilalți.

Vărsător

Dacă vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, nativul Vărsător nu ar trebui să se încadreze aici. Aceste persoane sunt foarte generoase și nu știu pe cine să ajute mai repede. Indiferent că vorbim despre animale sau oameni, vor fi întotdeauna gata să le dea o mână de ajutor! Depun eforturi, fără a părea că fac într-adevăr acest lucru. Astrele spun că trebuie să fii mulțumit/ă dacă ai un astfel de semn zodiacal în viața ta.

Pești

Pentru nativii Pești, astrele au adus cu siguranță toată bunătatea din lume. Aceștia nu sunt deloc zgârciți și acceptă să ofere celor din jur tot ce dețin. Resurse financiare, daruri sau orice altceva – nu uită niciodată să ofere, fără a se gândi la nimic în schimb. Un astfel de prieten va ști întotdeauna cum să te sprijine necondiționat.

Sursa: Astrology.com

Distribuie articolul: