Aeroportul Chişinău a fost gazda unui show aviatic de excepţie! Chiar din primele ore ale dimineţii, mii de chişinăuieni şi oaspeţi ai capitalei s-au grăbit să vadă air show-ul, pregătit de organizatori. Oaspeţii air show-ului au admirat şi participantele Concursului „Stewardesa Anului”, care au concurat pentru titlul de cea mai bună însoţitoare de bord. 

Salturile efectuate de paraşutişti sportivi din Federația de parașutism a Republicii Moldova au deschis evenimentul.

Piloţii Aeroclubului României au fost cei care au oferit acrobații la înălțime. Au urmat albinele letoniene sau mai bine zis echipa „Baltic Bees”, care a reuşit ca de fiecare dată să impresioneze publicul cu cele mai complicate exercții  efectuate cu multă precizie.

Tunelul aerodinamic, adus pentru prima dată în Republica Moldova, a stărnit senzaţie şi dorinţă maximă în rândul miilor de vizitatori. Cei dornici de senzaţii tari au putut să-și testeze curajul şi să planeze preţ de câteva minute în tunelul aerodinamic gratuit.

Pe parcursul zilei, vizitatorii au avut ocazia să vadă nu doar o vastă expoziţie de avioane şi tehnică aeronautică, dar să intre în cabina piloților.

Oaspeţii air show-ului au admirat şi participantele Concursului „Stewardesa Anului”, care s-au duelat pentru titlul de cea mai bună însoţitoare de bord. Iar premiul mare a fost pe măsură: o vacanţă de șapte zile în Tenerife. Au fost premiate și participantele de pe locul doi și trei, cu un sejur la Paris și două bilete tur-retur Chișinău-Veneția.

 

Pe lângă programul distractiv, cel mai norocos participant înscris în concursul de pe Facebook al Aeroportului Internaţional Chişinău a câștigat o vacanţă all inclusive pe 7 zile în Dubai. Alți doi participanți au primit câte două bilete tur – retur pentru destinaţiile Veneţia şi Paris.

 

Pe parcursul show-ului, atmosfera a fost întreținută de artişti consacraţi de la noi, cum ar fi Metodie Bujor, Anastasia Lazariuc și Adrian Ursu. Oamenii au dansat și au aplaudat ore în șir piesele trupelor Zdob și Zdub și formației 3 Sud Est.

 

Distribuie articolul: