Are în garderoba ei numeroase costume tradiționale sau clasice și ținute de seară pe care știe cum să le poarte cu atitudine, dar de această dată, interpreta ne-a surprins frumos. Rochia îndrăzneață purtată de ea i-a subliniat talia și i-a descoperit picioarele superbe.

Ne-am obișnuit să o vedem pe Adriana Ochișanu îmbrăcată în costumul popular ori în ținute de seară, de obicei rochii midi sau lungi cărora le dă viață prin atitudinea cu care le poartă.

De această dată, ținuta purtată de artistă ne-a surprins plăcut. Interpreta a îmbrăcat o rochie mini mulată pe corp cu umerii bufanți, cu inserții din dantelă și franjuri care i-a venit ca turnată. Această little black dress, alături de sandalele până la gleznă din catifea, i-a descoperit picioarele frumoase și i-a pus în evidență trupul suplu. Machiajul de seară și coafura perfectă i-au asigurat o apariție impecabilă.

Se pare că Adriana Ochișanu a purtat această ținută în cadrul filmărilor emisiunii care va fi difuzată în noaptea dintre ani. „Revelion Moldova1, o nouă provocare pentru mine… Ca de-obicei, de imaginea mea a avut grijă casa de modă BEREZZO. Mulțumesc frumos!”, a fost mesajul ce însoțea poza.

Cu ținutele de mai jos ne-am obișnuit, dar ne place și apariția îndrăzneață a artistei.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Adriana Ochișanu și fetița sa Mihaela au împodobit bradul! Fetele îl așteaptă pe Moș Crăciun (Foto)