Adriana Ochișanu pregătește o surpriză grandiosă pentru fanii ei. În scurt timp va lansa un videoclip diferit de ceea ce am văzut până acum în repertoriul artistei. 

Interpreta a avut o legătură deosebită cu tatăl ei, care, din păcate nu mai este printre noi. Lipsa lui din viața Adrianei a inspirat-o către un produs frumos care ne va atinge strunele sufletului.

Am contactat-o pe Adriana Ochișanu ca să aflăm mai multe detalii despre piesă:

„Pregătesc un videoclip diferit ce ceea ca am avut până acum și dealtfel, inedit prin faptul că nu voi apărea cântând în imagini. Este un film de scurt metraj unde se relatează relația apropiată dintre tată și fiică. Nu știu când anume va putea fi văzut videoclipul, pentru că încă se află în procesul de lucru, însă e o producție la care țin.”, a declarat Adriana pentru Revista noastră.

Pentru rolul tatălui din videoclip a fost ales celebrul actor și prezentator, Andrei Porubin, care, așa cum a declarat artista pentru Paparazzi, seamănă mult cu tatăl ei adevărat.

Capturaţi ecranul complet 12.10.2015 171407

„Eu m-am gândit că domnul Andrei Porubin are niște asemănări cu tata și m-am gândit să-l joace anume el pe tatăl meu! Este o istorie despre dragoste de părinte, dragostea unui tată și o relație apropiată dintre tată și fiică” , a menționat artista pentru Jurnal TV.

Capturaţi ecranul complet 12.10.2015 171340

Suntem nerăbdători să vedem noul videoclip al Adrianei Ochișanu care promite să ne atingă sufletul, până atunci puteți vedea câteva imagini din videoclip în interviul de mai jos: