Adrian Ursu ne face o surpriză în acest început de toamnă, interpretul a făcut un featuring cu unul dintre cei mai cotați artiști din România, Connecte-R. Cei doi cântă despre ceva „Mai fierbinte”. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca. 

Astăzi artistul a publicat pe paginile sale de socializare teaser-ul care chiar este unul fierbinte. În materialul video apare o domnișoară sexy în locuri exotice, dar și imaginic cu cei doi artiști.

Pentru acest videoclip Adrian a renunțat la costumele elegante în favoarea unui look mai extravagant, așa cum nu l-am mai văzut până acum.

Contactat de EA.md Adrina ne-a oferit mai multe detalii despre acestă colaborare specială. 

„Colaborarea cu Connecter-R a venit pe ultima sută de metri. Piesa asta eu o pregătem demult și aveam nevoie de un rapper pe care să îl apreciez și eu și să fie cunoscut atât în Moldova cât și în România.

La început m-am gândit la mai mulți interpreți care ar putea să cânte această piesă, dar analizând mi-am adus aminte de faptul că Connecte-R este interpretul  care ar putea să cânte și rap și linia melodică, ar putea să vină cu ceva nou, așa cum s-a și întâmplat. La început nu eram deloc sigur că va accepta pentru că el totuși un interpret care face parte din top 10 din România și respectiv este foarte atent la colaborări. Nu demult a colaborat cu Andra, cu Antonia și mulți alți interpreți și știam că trebuie să îl conving cu ceva de calitate.

Am fost plăcut surprins de faptul că a acceptat această colaborare și am mai fost surprins de faptul că înainte de a accepta a analizat foarte bine activitatea mea. Pentru el a contat și faptul că videoclipul urma să fie realizat de Roman Burlaca. Clipul era gata în proporție de 70 %. Am ținut cont de sfatul lui Roman Burlaca de a pregăti piesa și clipul și apoi să îi propun colaborarea.

Chiar Roman a fost cel care a dat ideea de a face o colaborare cu un interpret din România. Connecte-R s-a încadrat perfect in această piesă și chiar i-a adus un suflu nou. I-am dat toată libertatea în acea parte a lui să facă ce își dorește și cum își dorește, a spus interpretul.

Textul melodie este semnat de Doina Sclifos de Adrian Ursu și Connecte-R. 

Lansarea va avea loc foarte curând, iar noi abia așteptăm rezultatul.

Distribuie articolul: