Ultimul sunet, din cauza pandemiei, a fost anulat. Fiind o zi extrem de importantă pentru elevi, în special pentru absolvenți, profesorii au căutat orice căi pentru a salva sărbătoarea măcar în cea mai mică măsură. Angelica Suhin împreună cu discipolii săi a spus „Adio, clasele primare” pe aplicația Zoom. 

„Astăzi, a fost ultima zi a anului școlar 2019-2020! În pofida faptului că curțile au dus lipsa zâmbetelor și a cântecelor închinate ultimului sunet. Elevii clasei a IV-a au spus: „Adio, clasele primare!” altfel. Au fost 4 ani frumoși, plini de aventuri, încercări, vise împlinite, 4 ani de navigare pe tărâmul cunoștințelor. Aceste lucruri au fost posibile datorită părinților, care cu mult interes s-au implicat în procesul educațional. Dragi părinți, vă mulțumesc pentru cooperare, pentru clipele frumoase petrecute împreună și surprizele care ne-am obișnuit să le facem spontan!
Dragi copii, vă doresc o vacanță de vis! Vă îmbrățișez cu mult dor! Promoția 2016-2020”, a menționat Angelica.

Toca și insigna au fost distribuite personal de către învățător la casa fiecărui copil, iar diplomele și cărțulia cu amintiri urmează a fi livrate de Ziua Copiilor. 4 ani de amintiri încap într-un singur filmuleț, care au făcut ca ochii părinților să lăcrimeze.