La mai bine de jumătate de an de când a fost cerută în căsătorie de către alesul inimii ei - Vitalie Catana, alias Smally, Gloria Gorceag se pregătește să meargă la altar. Interpreta și prezentatoarea TV a făcut deja turul magazinelor de mariaj, iar acum o zi a organizat o petrecere a burlăcițelor alături de cele mai apropiate prietene.

Ne aducem aminte cu emoție de felul în care Vitalie Catana i-a cerut mâna iubitei lui. Se întâmpla încă acum 8 luni, chiar în ziua în care frumoasa blondă își marca a 29-a aniversare. Lunile s-au scurs rapid, iar acum, mirii își duc la bun sfârșit pregătirile pentru nuntă.

Sărbătoare dublă pentru Gloria Gorceag! De ziua ei, a fost cerută în căsătorie! (Foto)

#bachelorparty

A post shared by Gloria (@gloriagorceag) on

Pentru a marca despărțirea de viața de burlăciță, viitoarea mireasă nu a ezitat să își invite amicele în cadrul unei petreceri. Gloria și-a invitat prietenele la un bazin, unde dresscode-ul a presupus o tematică de plajă. Costume de baie și voaluri albe – asta au purtat prietenele viitoarei mirese, în timp ce însăși Gloria s-a diferențiat, alegând un voal alb.

Amintim că artista și logodnicul său, compozitorul și producătorul Vitalie Catana, alias Smally sunt împreună de mai bine de șase ani.

 

 

Foto: Arhiva personală