Ce se întâmplă cu adevărat la celebrele petreceri, date de controversatul Dan Bilzerian, va rămâne o enigmă pentru cei care nu au pășit niciodată pragul unei asemenea petreceri. Dar iată că, Kaitlyn Isham, un model de 29 de ani, care a fost și ea la o astfel de petrecere a mărturisit mai multe despre „nebunia” pe care o organizează jucătorul profesionist de poker, autointitulat ”regele Instagramului”.

Kaitlyn, care în trecut a apărut în reality show-ul „The Seven Year Switch”, a participat la petrecerea de lansare a unei noii companii a lui Dan Bilzerian, alături de rapperi și sportivi celebri, printre care Chris Brown, Tyga sau snowboarder-ul Shaun White. Aceasta a remarcat, din prima clipă, că la eveniment aveau acces doar femei ”extrem de atractive”.

„Am auzit că dă o petrecere și am trimis un mesaj echipei, întrebând dacă pot să vin și eu”, a declarat modelul pentru Daily Mail Australia. „Aceștia mi-au spus clar că doar femeile frumoase reușesc să intre. Am fost destul de emoționată pentru că, oriunde în lumea asta, sunt de nota 10, dar în Los Angeles sunt de cel mult nota 7”, spune ea.

Într-un final, Kaitlyn a fost invitată pe luxoasa proprietate din Bel-Air, în valoare de 100 de milioane de dolari.

„N-am intrat niciodată într-o casă atât de scumpă! Înăuntru, erau femei superbe peste tot”, spune Kaitlyn.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sending it

O postare distribuită de Dan Bilzerian (@danbilzerian) pe

Aceasta a mărturisit că s-a aruncat, apoi, pe Dan. „M-am prezentat, spunându-i că sunt următorul lui suflet pereche. I-am spus că semnele noastre zodiacale sunt compatibile și că vreau să fiu mama viitorului său copil”.

Conform spusele modelului, Dan a declinat foarte politicos oferta, înainte de a se ocupa de alți oaspeți.

„A râs la comentarii mele amuzante și mi-a mulțumit că am venit. Nu mi-a cerut numărul de telefon, dar sper că i-am făcut o impresie bună și sper să mă invite și la viitoarea petrecere”.

Kaitlyn a adăugat că jucătorul profesionist de poker este extrem de sexy și că „toate fetele sunt atrase de el”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🐌

O postare distribuită de Dan Bilzerian (@danbilzerian) pe

Dan Bilzerian are o avere de aproximativ 100 milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din jocurile de poker. Postările sale scandaloase, în care apar, inevitabil, femei frumoase și aproape dezbrăcate, i-au adus porecla de ”regele Instagramului”.

Sursa

Distribuie articolul: