Interpreta Adele locuiește alături de Prințul Harry și Meghan Markle și îi ajută să se acomodeze într-un loc nou. Se pare că aceștia au devenit prieteni buni după ce cuplul s-a mutat în Beverly Hills. 

Sursă: glamour.ru

Potrivit Daily Maily și Mirror, vedeta trăiește la doar cinci minute de la conacul cuplului și, adesea se oprește pentru a discuta cu vecinii. Adele a recomandat chiar și o școală pentru Archie și i-a spus lui Meghan și Harry despre locurile bune din zonă în care poți petrece timpul cu familia, fără teamă de paparazzi. Meghan a fost întotdeauna încântată de capacitatea interpretei, ea fiind o vedetă foarte cunoscută, de a rămâne neobservată de fotografi și reporteri, chiar și în locuri publice.

Nu există nicio îndoială cu privire la talentele conspirative ale cântăreței – în ultimele luni, Adele a evitat într-un mod foarte bun orice întâlnire cu reprezentanții media, reușind în acest timp să slăbească cu 45 kg.

Presa scrie că Adele i-a cunoscut pe Megan și Harry în decembrie 2018, în timpul unei vizite a victimelor incendiului la Turnul Grenfell.

Sursă: glamour.ru