Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să devină în curând părinți pentru a treia oară. Cuplul așteaptă, și de această dată, un băiețel. Recent, vedeta a dezvăluit că a angajat o bonă filipineză pentru bebelușul său. Aceasta se va ocupa non-stop de micuț, relatează click.ro.

Adela Popescu este în a șaptea lună de sarcină, iar pregătirile pentru venirea celui de-al treilea băiețel al cuplului sunt în toi. Bona urmează să ajungă în casa Adelei și a lui Radu Vâlcan peste o lună. „Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial”, a povestit graviduța.

„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Foto: Instagram / Adela Popescu

Distribuie articolul: